Cine suntem

Magazin online de scule electrice si accesorii, generatoare de curent, stabilizatoare de tensiune, masini de gaurit, polizoare, compresoare, utilaje de constructii.

Cine suntem

Societatea Comerciala Domi Tools SRL a fost infiintata in anul 2008 si este situata in Bucuresti. Firma DOMI TOOLS SRL are o vasta experienta in domeniul comercializarii de scule electrice si accesorii, generatoare de curent, stabilizatoare de tensiune, betoniere, masini de gaurit, polizoare, compresoare, utilaje de constructii .

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior conform cerintelor clientilor nostri. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor pe care le comercializam. Societatea comerciala DOMI TOOLS SRL a reusit sa se integreze ca un partener serios in randul celor mai mari furnizori de produse pentru industrie, constructii si service auto, oferind o gama completa de produse in aceste segmente, cu un raport calitate/pret foarte bun.

Toate preturile prezentate in acest magazin on-line sunt exprimate in LEI si contin TVA. Incepand cu anul 2014 Domi Tools disribuie o gama de produse noi pe piata romaneasca - marca MOSA ELECTRONIC constand in stabilizatoare de tensiune monofazate si trifazate si din anul 2015 marcile TEKSAN Jenerator, generatoare de curent, Bisonte (utilaje de mica mecanizare pentru constructii), IMER (betoniere de capacitate mare, trolii electrice) la preturi foarte mici. Oferindu-va informatii si solutii asupra proiectelor dumneavoastra, alegeti intotdeauna DOMI TOOLS - solutia ta inteligenta ! Pentru mai multe detalii si proiecte noi nu ezitati sa ne contactati !

Cu ce ne ocupam ?

Activitatea noastra este comertul cu masini si echipamente pentru constructii , si nu numai...oferind solutii inteligente tuturor clientilor nostri !

Oferta noastra

Difera cu mult fata de concurenta , intrucat la Domi Tools , clientii nostri , au posibilitatea sa-si aleaga singuri mai multe variante si marci pentru acelas tip de produs. Iar la solicitarea clientilor , le oferim reduceri personalizate si multe alte beneficii.

Istoria companiei

Inca de la infiintare , din anul 2008 , Domi Tools a implementat si dezvoltat conceptul de magazin e-comert , cu magazinul on-line www.domitools.ro Dupa 10 ani de experienta , suntem prgatiti pentru orice tip de solicitare din partea clientilor nostri. Domi Tools isi propune ca , incepand cu anul 2019 sa-si extinda domeniul de activitate si in zona climatizarii , oferin astfel solutii complete clientilor sai.

Colaborati cu noi !

DSi veti avea ocazia sa scutiti timp pretios , in vederea alegerii corecte a echipamentului necesar pentru aplicatia dumneavoastra. Domi Tools va pune la dispozitie gratuit , solutii inteligente pentru orice echipament aflat in acest site , trebuie doar sa sunati la telefon 0761.104.001

Ce putem face pentru tine

Suport tehnic

Suna la telefon 0761.104.002 intre orele 8.00 – 18.00 de Luni pana Sambata , sau trimite oricand un e-mail la : tehnic@domitools.ro si te vom conctacta noi.

Montaj si service

Asiguram contra cost : montaj , service , revizii si Gratuit , garantii la domiciliul clientrului , pentru toate echipamentele mari (tip generatoare de curent cu ATS) , echipamentele stationare (tip , stabilizatoare de tensiune 400V , compresoare ... ), achizitionate de la noi.

Livrare rapida

In aceasi zi , pentru toate comenzile primite pana in ora 11.00 si confirmate de echipa Domi Tools ca fiind pe stoc. Livrarea rapida este valabila pentru zona Bucuresti si ilfov.

Avantaje client

Echipa Domi Tools , este in orice moment la dispozitia clientului , chiar si dupa cumparaturile facute la noi , punand la dispozitie : manuale de utilizare , fise tehnice , promotii curente si viitoare , asistenta in montaj la distanta , toate aceste beneficii fiind gratuite !

Peste 2000 de clienti fericiti

Am ales sa fim partenerii de incredere ai clientilor nostri!

  • Reduceri
  • Cele mai vandute produse