Cine suntem

Magazin online de scule electrice si accesorii, generatoare de curent, stabilizatoare de tensiune, masini de gaurit, polizoare, compresoare, utilaje de constructii.

Cine suntem

Societatea Comerciala Domi Tools SRL a fost infiintata in anul 2008 si este situata in Bucuresti, Sos. Andronache nr 209, Sector 2.
Firma DOMI TOOLS SRL are o vasta experienta in domeniul comercializarii de scule electrice si accesorii, generatoare de curent, stabilizatoare de tensiune, betoniere, masini de gaurit, polizoare, compresoare, utilaje de constructii .

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior conform cerintelor clientilor nostri. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor pe care le comercializam.
Societatea comerciala DOMI TOOLS SRL a reusit sa se integreze ca un partener serios in randul celor mai mari furnizori de produse pentru industrie, constructii si service auto, oferind o gama completa de produse in aceste segmente, cu un raport calitate/pret foarte bun. Toate preturile prezentate in acest magazin on-line sunt exprimate in LEI si contin TVA.

Incepand cu anul 2014 Domi Tools disribuie o gama de produse noi pe piata romaneasca - marca MOSA ELECTRONIC constand in stabilizatoare de tensiune monofazate si trifazate si din anul 2015 marcile TEKSAN Jenerator, generatoare de curent, Bisonte (utilaje de mica mecanizare pentru constructii), IMER (betoniere de capacitate mare, trolii electrice) la preturi foarte mici.

Oferindu-va informatii si solutii asupra proiectelor dumneavoastra, alegeti intotdeauna DOMI TOOLS - solutia ta inteligenta !

Pentru mai multe detalii si proiecte noi nu ezitati sa ne contactati !

  • Te-ar putea interesa si...
  • Produse recomandate