Cum cumpar

Site-ul Domi Tools este un magazin online de scule electrice si accesorii, generatoare de curent, stabilizatoare de tensiune, masini de gaurit, scule pentru mesterit , compresoare, utilaje de constructii profesionale.

Cumpararea produselor de pe site-ul www.domitools.ro se poate face prin o singura modalitate , Comanda Online: On-line - accesarea contului creat pe site, selectarea produselor dorite si transmiterea comenzii conform instructiunilor , completand toate spatiile obrligatorii , in vederea finalizarii comenzii : Domi Tools va recomanda sa plasati comanda prin intermediul acestui site, deoarece in acest fel identificarea produselor comandate este foarte clara si este evitata aparitia oricaror erori . 

Pentru a putea plasa o comanda on-line in cadrul magazinului virtual de scule si echipamente, trebuie sa va creati un cont pe acest site iar datele de identificare trebuie sa fie valide. Cosul de cumparaturi va permite sa adaugati produsele dorite prin accesarea butonului . De fiecare data cand veti adauga un produs in cosul dumneavoastra de cumparaturi, pe ecran va apare o fereastra in cadrul careia veti putea vizualiza comanda.

Dupa completarea acestor informatii faceti click pe butonul "confirma comanda". Ultima etapa necesara finalizarii comenzii dumneavoastra on-line este efectuarea unui click pe butonul "trimite comanda". Echipa domitools.ro va recomada sa verificati inca o data informatiile furnizate inainte de accesarea acestui buton.

Atentie : Pentru mai multa siguranta a cumparaturilor efectuate pe www.domitools.ro , va rugam sa asteptati un apel telefonic, pentru confirmarea primirii comenzii lansate , de catre un operator Domi Tools . Confirmarea comenzii consta in urmatoarele actiuni : Confirmare stoc disponibil , Confirmare pret – pret promotional , confirmare model comandat , confirmare culoare , confirmare timp de livrare , confirmare adresa de livrare , confirmare date de facturare. Fara aceasta confirmare telefonica , intre operatorul Domi Tools si Client , comenzile nu vor fi procesate si livrate.

Important : Va rugam , sa nu efectuati nici o plata in avans , pana nu vi se confirma telefonic comanda lansata pe www.domitools.ro  . Domi Tools SRL a implementat aceste masuri asiguratorii  in plus , in urma constatarii unor atacuri cibernetice asupra platformei www.domitools.ro . Numarul de telefon de la care veti fi apelat pentru confirmare comanda este : 0761.104.001 Operatorul Domi Tools va prelua comanda dumneavoastra, urmand ca acesta sa fie livrata la adresa dorita.

 

Echipa,
www.domitools.ro

  • Reduceri
  • Cele mai vandute produse