Cum cumpar

Magazin online de scule electrice si accesorii, generatoare de curent, stabilizatoare de tensiune, masini de gaurit, polizoare, compresoare, utilaje de constructii.

Cum cumpar Cumpararea produselor de pe site-ul www.domitools.ro se poate face prin trei modalitati : Comanda Online: On-line - accesarea contului creat pe site, selectarea produselor dorite si transmiterea comenzii conform instructiunilor: Domi Tools va recomanda sa plasati comanda prin intermediul acestui site, deoarece in acest fel identificarea produselor comandate este foarte clara si este evitata aparitia oricaror erori.

Pentru a putea plasa o comanda on-line in cadrul magazinului virtual de scule si echipamente, trebuie sa va creati un cont pe acest site iar datele de identificare trebuie sa fie valide. Cosul de cumparaturi va permite sa adaugati produsele dorite prin accesarea butonului . De fiecare data cand veti adauga un produs in cosul dumneavoastra de cumparaturi, pe ecran va apare o fereastra in cadrul careia veti putea vizualiza comanda.

La momentul in care doriti sa lansati comanda dumneavoastra accesati butonul , urmand sa furnizati si datele de facturare. Pentu a putea sa furnizati datele de facturae, va trebui sa va logati completand adresa dvs de email si parola, daca sunteti un client mai vechi, apasand apoi pe butonul , iar daca sunteti un client nou apasati pe si cumpletati campurile cu datele dvs.

Dupa completarea acestor informatii faceti click pe butonul "confirma comanda". Ultima etapa necesara finalizarii comenzii dumneavoastra on-line este efectuarea unui click pe butonul "trimite comanda". Echipa domitools.ro va recomada sa verificati inca o data informatiile furnizate inainte de accesarea acestui buton. Plata comenzii se face in numerar la livrare sau pe baza de factura proforma si ordin de plata.

Comanda telefonica : Pentru comenzi telefonice va invitam sa sunati la urmatoarele numere de telefon: Telefon mobil : 0761.104.001 ; 0761.104.002 Comanda prin E-mail : comenzi@domitools.ro pentru produse : si pentru piese de schimb: tehnic@domitools.ro Echipa Domi Tools va prelua comanda dumneavoastra, urmand ca acesta sa fie livrata la adresa dorita. Echipa, www.domitools.ro

  • Reduceri
  • Cele mai vandute produse