Cum livram

Cum livram produsele pe magazin online de scule electrice si accesorii, generatoare de curent, stabilizatoare de tensiune, masini de gaurit, polizoare, compresoare, utilaje de constructii.

Cum livram

Transportatorul oficial al www.domitools.ro este; FAN Curier - contra cost , in termen de 24-48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Taxa de livrare este de : 50 lei TVA inclus  , pentru colete pana in maxim 20KG.

Taxa de livrare este de : 100 Lei TVA inclus , pentru colete intre 21 KG si maxim 100 KG.

Taxa de livrare pentru colete mai mari de 100 KG , se va comunica ulterior - in functie de dimensiunea si greutatea coletului) cu un timp de livrare de 24 – 48 de ore (inclusiv sambata).

Clientii, care au contract cu Fan courier sau cu un alt Curier rapid , pot solicita , plata transportului la ei , in momentul in care va fi confirmata telefonic comanda plasata.

Comenzile se vor expedia prin FAN COURIER doar in localitatile acoperite, avand un termen de livrare de 24-48 ore de la data expedierii lor. Lista localitatilor acoperite poate fi consultata aici: LISTA LOCALITATI FAN COURIER.

Plata produselor si a transportului se face catre firma de curierat la livrarea coletului/lor , aceasta emitand chitanta pentru suma ramburs precizata pe awb-ul de transport (costul transportului va fi trecut pe aceeasi factura cu produsele), va rugam sa pastrati chitanta de la curier.

Important : www.domitools.ro , are setat un cost standard de livrare , insa acest cost poate fi modificat de Domi Tools SRL fara o notificare prealabila.

Echipa,
www.domitools.ro

  • Reduceri
  • Cele mai vandute produse