Cum livram

Cum livram produsele pe magazin online de scule electrice si accesorii, generatoare de curent, stabilizatoare de tensiune, masini de gaurit, polizoare, compresoare, utilaje de constructii.

Cum livram

Transportatorul FAN Curier - contra cost (costul se va comunica ulterior - in functie de dimensiunea si greutatea coletului) cu un timp de livrare de 24 de ore (inclusiv sambata).

Livrarea produselor pentru comenzile din Bucuresti, ce depasesc suma de 1000 lei (TVA inclus) se face GRATUIT. Pentru comenzile mai mici de 1000 lei (TVA inclus) costul livrarii este de 30 lei (TVA inclus).

Comenzile se vor expedia prin FAN COURIER in localitatile acoperite, avand un termen de livrare de 24-48 ore de la data expedierii lor. Lista localitatilor acoperite poate fi consultata aici: LISTA LOCALITATI FAN COURIER.

Plata produselor pentru livrarile in tara se face catre firma de curierat la livrarea coletului,aceasta emitand chitanta pentru suma ramburs precizata pe awb-ul de transport (costul transportului va fi trecut pe aceeasi factura cu produsele), va rugam sa pastrati chitanta de la curier.

Echipa,
www.domitools.ro

  • Reduceri
  • Cele mai vandute produse