Cum platesc

Cum pot plati pe magazin online de scule electrice si accesorii, generatoare de curent, stabilizatoare de tensiune, masini de gaurit, polizoare, compresoare, utilaje de constructii.

Cum platesc

Plata se poate face:

  • In numerar, la livrare , catre curierul care efectueaza livrarea (clienti persoane fizice si juridice) , va recomandam sa pastrati chitanta emisa de curier.
  • Prin ordin de plata/virament bancar on-line, doar in baza primirii pe e-mail, a unei facturi fiscale emisa si semnata de Domi Tools SRL.  (clienti persoane fizice si juridice).

Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoane juridice, cu valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar cu ordin de plata bancar.

Plata prin virament bancar, se va face in contul Domi Tools SRL : RO 29 RZBR 0000 0600 1089 0837, deschis la Raiffeisen Bank - agentia Rahova.

Important : Orice plata efectuata de catre Client , fara un document  justificativ ( ex: factura fiscala, Bon Fiscal, emise pe e-mail si confirmate telefonic de un operator Domi Tools SRL), nu va fi luata in considerare .

Confirmarea comenzii, care o primesc clientii pe e-mail, de la www.domitools.ro nu atrage nici o obligatie de plata, din partea acestora , aceasta fiind , doar o confirmare a primirii, de comanda noua client.

 

Cu stima,
Domi Tools SRL

  • Reduceri
  • Cele mai vandute produse