Garantie produse

S.C. DOMI TOOLS S.R.L. colaboreaza cu cele mai bune service-uri autorizate pentru toate sculele si utilajele pe care le comercializeaza, atat pentru perioada de garantie cat si pentru perioada post-garantie.
Promptitudinea si calitatea reparatiilor ne recomanda ca un partener de incredere. Pentru toate reparatiile asiguram garantie pe o perioada de 3 luni.

Firma DOMI TOOLS S.R.L. acorda garantie conform legislatiei romane (Legea 449/2003, OG21/92 modificata si Legea 296/2004), pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare.Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia ofertia. Garantia se acorda numai pentru defecte de material sau de fabricatie.
Perioada de garantie incepe de la data vanzarii si depinde de timpul de utilizare, astfiel :

    • Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane fizice si utilizarii caznice.
    • Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane juridice .
    • Toate generatoarele mai mari de 12 KVA beneficiaza de o perioada de garantie 12/24 luni dupa caz, dar nu mai mult de 1000 ore de functionare.


Va rugam cititi manualele de utilizare care sunt livrate cu echipamentele achizitionate. Utilizarea incorecta, realizarea de operatiuni de service de catre persoane neautorizate, intretinerea defectuoasa, folosirea de piese de schimb contrafacute pot conduce la pierderea garantiei. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa va prezentati cu urmatoarele acte: certificatul de garantie in original, factura in original, utilajul defect. Va rugam sa comunicati defectele pe care le prezinta echipamentul operatorilor service.

La predarea utilajului, se completeaza o fisa. Va rugam sa comunicati si sa verificati ca toate datele inscrise pe acea fisa sunt corecte, pentru eliminarea eventualelor neclaritati. In cel mai scurt timp, operatorul de service va va contacta pentru a va comunica defectiunile si eventual, costurile reparatiilor. Garantia acopera defectiuni de fabricatie, materiale si manopera. Alte costuri ce pot aparea (de ex. transport) NU sunt suportate de S.C. DOMI TOOLS S.R.L, ci de catre proprietarul echipamentului, indiferent de locatie.

Drepturile consumatorului sunt in confomitate cu legea 449/2003 modificata. Termenul de rezolvare al reclamatiilor este de maximum 15 zile calendaristice. Modalitatile de asigurare a garantiei sunt : intretinere - reparare - inlocuire.
Durata mediede utilizare a produsului este de 36 luni.

Garantia se pierde daca:

• Seria si tipul produsului mentionate pe eticheta nu au fost protejate (nu sunt vizibile)

• Produsul a fost demontat de catre personal neautorizat

• Nu sunt completate toate rubricile certificatului de garantie

  • Reduceri
  • Cele mai vandute produse