RODRUM S 10 incl. Spirale 10mm/10m, EU

In stoc furnizor
6.206,56 Lei

CARACTERISTICI

Maşină cu tambur pentru desfundarea scurgerilor, cu avans automat al spiralei. Potrivită pentru ţevi între Ø40-100 mm. Se potriveşte perfect pentru ȋntrebuinţare ȋn clădiri publice şi comerciale, este potrivită în particular pentru spaţii înguste. RODRUM S poate fi acţionată prin folosirea comutatorului de picior. Operarea maşinii este posibilă cu o singură mână datorită unui levier integrat atât pentru avansul cât şi pentru rotirea spiralei. Mai mult, spirala poate fi ȋn ȋntregime scoasă şi ulterior depozitată ȋn tambur după ȋncheierea operaţiunii.
Date Tehnice:
Raza de aplicare/Diametrul ţevii: Ø40-100 mm
Raza maxima de lucru:   10 m (cu spirala de 10 mm); 15 m (cu spirala de 13 mm)
Putere:     250W
Viteza (tamburului):   300 rpm
Dimensiunile produsului:  58 x 33 x 39 cm

Caracteristici şi avantaje:

  • Curăţire uşoară şi rapidă a tamburulu, spirală ȋn tambur detaşabil uşor de curăţat datorită fantelor şi dopurilor de scurgere
  • Manevrare uşoară datorită avansului şi retragerii automate a spiralei, dotată cu picioare din cauciuc împotriva deteriorării podelei.
  • Utilizare flexibilă prin schimbare rapidă ȋntre spiralele de Ø10 şi Ø13 mm, uşor de transportat
  • Uşor de folositprin alimentare, rotire şi decompresiune cu un singur mâner,  noua unitate de alimentare permite în caz de nevoie decompresia rapidă a spiralei prin eliberarea mânerului de alimentare (se previne defectarea sau perforarea conductei)
Mai multe informatii
Featured Product No
Write Your Own Review
You're reviewing:RODRUM S 10 incl. Spirale 10mm/10m, EU
  • Reduceri
  • Cele mai vandute produse