Unitate universală ROFUSE TURBO 1200 de sudare prin electrofuziune pentru ţevi PE- şi PP- 48V până la Ø1200

In stoc furnizor
16.219,70 Lei

CARACTERISTICI

  • Siguranță:  Funcția complet automatizată de control a temperaturii detectează temperatura ambientală, temperatura dispozitivului și la țevii, apoi verificat dacă procesul de sudare următor se poate desfășura ȋn ȋntregime. Acest lucru este semnalat prin lumina verde / roșie pe afișaj. Aceasta previne ȋnchiderea de urgență în timpul sudării datorată supraȋncălzirii. De asemenea are o funcție de pre-verificare înainte de începerea sudurilor dacă fitingul este cel potrivit.
  • Randament:  Datorită funcții de răcire activă, unitatea este ideală pentru folosirea continuă. Ventilatorul integrat maximizează disiparea căldurilor. Pot fi sudate cu până la 20% mai multe față de model anterior. Noua tehnologie dezvoltată de ROTHENBERGER garantează un aparat robust și trainic.
  • Soluție completă:  Toate cablurile sunt ȋn siguranță depozitate ȋn interior carcasei robuste. Carcasa metalică oferă de asemenea, suficient spațiu pentru accesorii și unelte. Noul ROFUSSE sudează fitinguri cu diametru până la 1200 mm.
  • Documentație profesională:  Transferul (USB) tuturor secvențelor de sudare direct PCn PC. Arhivarea și tipărirea din PC se face prin softul „RODATA 3.0”.
  • Generator cod de bare:  Se folosește softul „RODATA 3.0” pentru a înscrie numele sudorului și numele șantierului ca și cod de bare. Acest cod de bare poate fi scanat ulterior pentru aflarea locului efectuării sudării. Scanner fără fir.
  • Caracteristici suplimentare:  Afișajul cu manevrare intuitivă, cu instrucțiuni sub formă de pictograme, indică printr-o bară progresivă stadiul sudării și timpul de răcire; capacul carcasei are înălțime ajustabilă servind deopotrivă ca și parasolar.

Date Tehnice:
Output (curent de ieșire):   3.000 VA, 70% ED
Curent de ieșire (curent nominal):  80 A
Tensiune pentru sudare:   8 - 48 V
Temperatura ambiantă:   -10 ° C to + 60 ° C
Clasa de protecție:    IP 54
Interfața de transmisie:   USB v. 2.0
Capacitatea de stocare:   2.000 protocoale de sudură

Mai multe informatii
Featured Product No
Write Your Own Review
You're reviewing:Unitate universală ROFUSE TURBO 1200 de sudare prin electrofuziune pentru ţevi PE- şi PP- 48V până la Ø1200
  • Reduceri
  • Cele mai vandute produse